3
76-18-1_13052011181837
1
Begravelse2019-12-19T09:47:28+00:00
Begravelse i Køge og omegn

Begravelsesforretningen hjælper med begravelse i Køge, Herfølge eller omegn. Vores ønske er, at få arrangeret en smuk og mindeværdig begravelse for de pårørende.

Det sidste minde er vigtigt

Siden 1932 har vi arrangeret begravelser og bisættelser. Med de mange års erfaring ved vi, at en begravelse skal være smuk og fungere som det sidste minde om en elsket person. Derfor gør vi vores ypperste og står behjælpelige med alt lige fra kørsel i rustvogn til udsmykning af kiste og kirke.

Lad os hjælpe til med det praktiske

Vi er behjælpelige med alt lige fra selve begravelsen til udførelse af de mange praktiske opgaver op til og efterfølgende. Vores måde at håndtere situationen på, har gjort os vellidt af mange. Vi mener ikke, at telefonisk kontakt eller en korrespondance over e-mail er tilstrækkeligt. Derfor sætter vi en ære i altid, at mødes personligt med jer. Vi er klar til at mødes hjemme hos jer eller på kontoret i Køge.

Dette skaber gensidig tillid imellem parterne, hvilket giver jer vished og tryghed omkring den forestående begravelse. Vi ved, at I har mange andre ting at tænke på, hvorfor vi også er behjælpelige med en masse praktiske opgaver i dagene op til en begravelse. Herved I kan bevare mest mulig overskud og fokus på de ting I finder vigtige. Dette er igen med til at gøre de indledende samtaler essentielle, da vi i fællesskab kan finde ud af, hvor meget I ønsker, at vi skal hjælpe med.

Vi hjælper til med alt det praktiske ved begravelse i Køge og omegn

Vi har mange års erfaring med rådgivning ved begravelse

Vi vil gøre det lettere

At Per Jensen er lokalkendt i hele området omkring Køge, Herfølge og Stevns gør blot valget endnu mere oplagt.

Det økonomiske og andet praktisk er aldrig rart at tage op så tæt på afskeden, men alligevel nødvendigt. Derfor udarbejdes der altid et prisoverslag efter samtalen.

Kontakt!

Ring endelig til os på 56 65 02 76, hvis du har spørgsmål til en begravelse i området omkring Køge / Herfølge.

begravelse i køge