3
76-18-1_13052011181837
1
Bisættelse2021-02-25T13:43:54+00:00

Bisættelse i Køge

En god bisættelse til det sidste farvel

Du kan ikke gøre det om

Et sidste farvel er vigtigere end som så, da det er afslutningen på et kapitel og starten på et nyt. Derfor er det vigtigt, at tingene bare fungerer til en bisættelse. Mest fordi du formentlig har mange andre ting at se til i samme periode.

Hos Begravelsesforretningen Per Jensen tilbyder vi begravelseshjælp til mange praktiske opgaver, udover selve bisættelsen. Dette med henblik på at give dig tryghed og overskud til dine andre opgaver.

En snak i trygge rammer

At have kontakt med en bedemand over telefon eller e-mail er utilstrækkeligt, da en bisættelse som sagt er et vigtigt, sidste farvel. Derfor vil vi gerne mødes med jer personligt, enten hjemme på jeres adresse eller på vores kontor. Her kan vi tale tingene igennem, samt kigge nærmere på, hvad I ønsker af os i forhold til praktiske opgaver. Vi ønsker selvfølgelig at ordne det hele i jeres tempo, da vi ved hvor svært det kan være at overskue situationen.

Vi hjælper med det praktiske ved bisættelse i Køge og omegn

Vi har mange års erfaring med bisættelse

Hjælp til bisættelse i Køge og omegn

Bor du i Køge eller omegn? Kan vi hjælpe dig. Hos os får du en personlig kontakt der sikrer et godt samarbejde, der på trods af omstændighederne kører glat.

Det er essentielt, at din bedemand har styr på de praktiske forhold efter døden er indtruffet. Heldigvis er vi i kraft af vores rutine behjælpelige med alt lige fra den digitale registrering, til at komme med praktiske informationer omkring bisættelsen.

Ved selve bisættelsen foregår rustvognskørsel i egen rustvogn. Herudover transporterer vi også urnen tilbage til kirkegården på et aftalt tidspunkt et par dage efter, så de nærmeste pårørende kan få sagt et sidste farvel under uformelle omstændigheder.

Kontakt!

Ring endelig til os på 56 65 02 76, eller skriv til os på email: info@per-jensen.net, hvis du har spørgsmål til en bisættelse i området.