3
76-18-1_13052011181837
1
Kister og Urner2021-03-03T15:13:22+00:00

Urner og kister til begravelse – stort og varieret udvalg

Hos Begravelsesforretningen Per Jensen har vi et stort og velassorteret sortiment af urner og kister til begravelse. Vi er en lokal bedemandsforretning, der dækker Køge, Stevns og Herfølge samt andre omkringliggende områder, og vi har et stort fokus på at sikre en smuk og ikke mindst mindeværdig afsked.

En del af det sidste farvel består i at vælge den rette urne eller gravkiste, som passer til den afdødes ønsker og personlighed, og derfor er det også vigtigt for os at have et stort udvalg, så der er noget at vælge imellem. Du kan finde en oversigt over vores udvalg af urner og kister til begravelse her på denne side, men du er også velkommen til at kigge forbi vores forretning for at se nærmere på udvalget og høre mere om sortimentet.

Hvad koster en kiste?

Der er forskel på, hvor meget en begravelseskiste koster alt afhængigt af, hvilken model du vælger. Vores priser kan derfor variere, men det betyder samtidig også, at der er en kiste til begravelse, der kan matche ethvert budget. Har du fundet en kiste her på denne side, som du kunne tænke dig at indhente en pris på, er du derfor meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vælg mellem mange forskellige urner og kister til begravelse

Vi har som nævnt et stort og varieret udvalg af både urner og kister til begravelse, og vi står også til rådighed, hvis du har behov for personlig rådgivning, så du kan træffe det rette valg og vælge en urne eller en kiste, der vil give den bedste afsked til den afdøde.