Begravelsesforretningen Per Jensen har gennem 4 generationer assisteret med begravelser og bisættelser. Vores udgangspunkt har altid været Køge, hvor forretningen er placeret, men eftersom vi har haft begravelsesforretning siden 1932, har vi hjulpet i hele lokalområdet fra Stevns til Herfølge, Solrød, Greve og Ishøj.

Flertallet vælger fortsat en traditionel begravelse eller bisættelse, men nogle har alternative ønsker. Det kan f.eks. være askespredning på havet. Uanset jeres tilgang til den sidste afsked, vil vi hjælpe jer gennem hele processen. På den måde kan vi sammen, være med til at opfylde afdødes sidste vilje, og hermed gøre det sidste farvel mindeværdigt.

Per Jensen

Per er firmaets leder og har haft forretningen siden 1989.

Han er uddannet møbelsnedker og har været ansat siden 1/8-1971 hvor han kom i lære. Derudover er Per examineret bedemand ved Danske Bedemænd. 

Morten Jensen

Morten har været ansat i firmaet siden 2000 hvor han startede med at hjælpe med ilægninger på plejehjem.

Morten har derudover en studentereksamen fra gymnasiet og handelsskolen, er examineret bedemand og har en diplomuddannelse fra Danske Bedemænd fra 2020.

Poul Mathiesen

Poul har været ansat siden 2014 og hjælper til med alt lige fra ilægninger, kørsel ved bisættelser og blomstertransport, til urnetransport og alt det praktiske.