3
76-18-1_13052011181837
1
Bedemand2021-02-25T13:49:01+00:00

Bedemand i Køge

Per Jensen har mange års erfaring som bedemand i Køge, Herfølge og Solrød Strand

Det skal føles rigtigt

At finde den rette bedemand er ikke nemt, da man som pårørende skal have tillid til den pågældende. Derfor falder valget ofte på en man kender, enten privat eller fra tidligere begravelser i ens nærområde. Som pårørende er det uden tvivl én af de sværeste perioder i livet, hvorfor vi tilbyder et møde i hjemmet eller på vores kontor.

Vores erfaring skaber tillid

Vi tilbyder at tage os af en lang række praktiske opgaver. Igennem personlig samtale finder vi i fællesskab ud af, hvor meget vi skal hjælpe med.

Da det som sagt er en tillidssag, er et godt førstehåndsindtryk alfa og omega. Du kan få hjælp af os i Køge og omegn, heriblandt også byer som Borup, Ejby, Havdrup, Bjæverskov og Herfølge. Vores erfaring er en af vores største styrker i arbejdet som bedemand. Med en bedemandsforretning, der blev etableret i 1932, har vi gennem en menneskealder stået for rådgivning af familier til de efterladte. En så lang erfaring har givet os et særligt indblik i de meget nære lokale traditioner.

Begravelsesforretningen Per Jensen er din fortrukne bedemand i Køge og omegn

En bedemand, der rådgiver og hjælper med det praktiske

Vi hjælper med alt det praktiske

Som pårørende giver det en stor tryghed og vished, at vi står for de praktiske opgaver, da man i en hård tid som denne, har mange andre ting at tænke på.

Vi hjælper til med:

  • Digital indberetning
  • Kontakt til præst og kirke (efter jeres valg)
  • Afhentning og iklædning af afdøde
  • Udsmykning af kirke eller kapel

Igennem de personlige samtaler med mig, vil I også blive tilbudt begravelseshjælp til andre praktiske ting, såsom bestilling af kistepynt, dødsannonce, gravsten hos en stenhugger samt valg af kister og urner. Vi går igennem alt dette i jeres tempo, og i kan helt selv vurdere hvor meget i vil involveres efterfølgende.

Hos Begravelsesforretningen Per Jensen har vi naturligvis egen rustvogn, som kører kisten til og fra højtideligheden.

Kontakt!

Ring endelig til os på 56 65 02 76, såfremt vi kan hjælpe med at afklare spørgsmål vedrørende valg af bedemand.