Begravelse

En begravelse er en fysisk afsked med en person man har holdt af. For nogle menneskers vedkommende kan det være en gammel ven, en tidligere kollega, en barndomsven. For andres vedkommende er det en livsledsager der nu skal siges farvel til.

Alle forhold er forskellige, men man kan sige, at en begravelse af et menneske er en fejring af den person der har levet og hvor man på den ene eller anden måde har været berørt af personen der nu er død. Selve afskeden kommer i mange former. Nogle ønsker en lille begravelse hvor den holdes for de allernærmeste. Andre vil invitere alle der har lyst. Der er intet facit på et farvel til en person man har kær.

Definitionen af en begravelse er en kiste der sættes i jorden. Også kaldet en jordfæstelse og er modsætningen af en bisættelse.

begravelse priser - Hvad koster en begravelse. Vi har samlet priseksempler, så du kan få en ide om bisættelse pris. Vær opmærksom på Andre priser, der skal tages højde for ved bisættelse. Vi hjælper dig igennem og rådgiver dig hele vejen
få en kop kaffe og en rolig stund til at finde rundt i de svære tider. bedemand i køge, bedemand i herfølge og bedemand i omegn. Vi står til rådighed ved begravelse, bisættelse, askespredning . Book en samtale med din lokale bedemand, begravelsesforretningen per jensen og søn