Begravelsesforretning gennem 4 generationer


Vores forretning er grundlagt 1. oktober 1932 af snedkermester Carl Jensen. Dengang var begravelsesforretninger ofte en lille del af en håndværksvirksomhed hos den lokale møbelsnedker.


Ernst Jensen var søn af Carl Jensen og sammen kørte de parløb i firmaet Carl Jensen og Søn indtil Ernst overtog 1. marts 1962. Per Jensen kom i møbelsnedkerlære 1.august 1971 og hjalp med sideløbende i begravelsesforretningen, 1. april 1989 overtog Per Jensen firmaet, og 1. august 2005 kom Pers søn Morten Jensen med som fuldtidsansat.


Virksomheden har gennem alle årene være drevet som familieforretning. I dag er det udelukkende begravelsesforretning- Køges ældste begravelsesforretning, med rustvognkørsel i egne biler.


Igennem fire generationer har begravelsesforretningen været familieejet og ligget på adressen Allègade 6, Køge. Men 16. marts 2020 flyttede forretningen til Sdr. Alle 5, 4600 Køge.


Alt samlet på et sted og plads til, at kunder kan parkere – Her er der ingen P-vagter.

Uddannet bedemand

Vi er medlem af Danske Bedemænd. En sammenslutning af selvstændige bedemænd fordelt over hele landet.Danske Bedemænd har jævnligt kursus- og videreuddannelsesprogrammer, som medlemmerne er forpligtet til at deltage i.

Du er derved sikret en professionel støtte gennem hele forløbet.